Wijnhuis Domaine Paul Blanck & Asperge Lunch
Zondag 17 mei 2026
"DOMAINE PAUL BLANCK 🍷 Met de Wijnboer aan Tafel"
86 hectare, 5 Grand Crus en 4 Lieux-dits
Domaine Paul Blanck zet zich in voor de productie van "terroirwijnen". Unieke combinatie van druivenrassen, bodem, klimaat en vakmanschap. Deze aanpak wordt al generaties lang gedeeld, waarbij Frédéric en Philippe rotsvast geloven in het potentieel van de Elzasser terroirs.
Sinds ze in 1984 het roer van hun vaders overnamen, nemen ze de tijd om de banden die wijnliefhebbers en -kenners met hun wijnen verbinden, te koesteren, vorm te geven en te versterken. Ze creëren een exclusieve band met elk terroir, de wijn die het zal voortbrengen, van de wijngaard tot de kelder, tot aan de persoon die de wijn drinkt.
Op zondag 17 mei nodigen we je uit voor deze feestelijke beleving waar Philippe Blanck met trots vertelt over zijn familie geschiedenis en zijn prachtige wijnen.
Je wordt om 13:00 uur verwelkomd met Cremant d'Alsace en amuses, gevolgd door een verfijnde 4-gangen asperge lunch met bij elke gang bijpassende wijnen.
Begeef je even in Frankrijk en laat je meevoeren door live muziek, de smaken en ambiance.
Tot besluit, koffie of thee met friandises, een harmonieus einde van de middag.
Het arrangement is all-in prijs € 147.50 per persoon.
Reserveren is gewenst, want de plaatsen zijn beperkt.