Menukaart

3-GANGEN MENU 39.-

Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

 

VOORGERECHTEN

 

GEITENKAAS | RODE BIET

Mousse van Geitenkaas | Gel van Rode Biet | Gepofte Rode Biet met Zoethout

_

PATÉ VAN KWARTEL

Crème van Abrikoos

 

HOOFDGERECHTEN

 

GEROOSTERDE SPITSKOOL

Met Miso | Tartaar Gepofte Aubergine met Vadouvan | Kaantjes | Bearnaise Saus

_

GEBRADEN PARELHOEN

Met Coq au Vin | Mousseline | Gevogelte Jus

 

NAGERECHTEN

 

4 KAASSOORTEN

Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen

_

CRÈME BRÛLÉE 

Klassiek koud geserveerd

GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS

3 Gangen 43.50 | 4 Gangen 53.50 | 5 Gangen 63.50 | 6 Gangen 73.50 | 7 Gangen 83.50

 

CEVICHE VAN COQUILLE | SALADE KING KRAB

Gerookte Paling | Mierikswortel | Crème van Avocado | Kaviaar

-

 VITELLO TONNATO

Gebraden Kalfslende | Mousse van Tonijn | Kapperappeltjes

-

HEILBOT | ZALM

Scheermes | Antiboise | Tom Kha Kai Saus

-

KNOLSELDERIJ VAN DE BBQ

Truffel Saus

-

RAVIOLI MET OSSOBUCO

Parmezaanse Kaas | Tomatensaus

-

DUO VAN REE

Crème van Knolselderij | Rode Biet | Gedopte Doperwten | Tuinbonen | Bieten Jus

-

AARDBEIEN

Mousse van Aardbeien | Gel van Verveine | Meringue | Aardbeien Sorbet IJs

OF

4 KAASSOORTEN

Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen

 

Bijpassende wijn per glas 8.75

 

3 Gangen  CEVICHE | REE | AARDBEIEN OF KAAS

4 Gangen CEVICHE | HEILBOT | REE | AARDBEIEN OF KAAS

5 Gangen CEVICHE | VITELLO | HEILBOT | REE | AARDBEIEN OF KAAS

6 Gangen CEVICHE | VITELLO | HEILBOT | RAVIOLI | REE | AARDBEIEN OF KAAS

7 Gangen CEVICHE | VITELLO | HEILBOT | KNOLSELDERIJ | RAVIOLI | REE | AARDBEIEN OF KAAS

 

VOORGERECHTEN ‘ONZE’ KLASSIEKERS

 

OESTERS ’LA RESERVÉ’ | OLÉRON 22.50

Rode Wijnvinaigrette | Citroen | 6 Stuks

_

COCKTAIL VAN HOLLANDSE GARNALEN 19.50

Cocktailsaus | Toast

_

KREEFTEN BISQUE 14.50

Rouille | Garnituur Gamba | Knoflookbrood

_

ESCARGOTS | Half Dozijn 17.50 | Dozijn 28.50

In het Huisje | Peterselie-Knoflookboter

_

CARPACCIO 15.50

Limousine Rund uit Pannerden ( Streek Product ) | Truffelolie | Parmezaan

Supplement: Ganzenleverkrullen 8,50

_

STEAK TARTARE 17.50

Limousine Rund uit Pannerden ( Streek Product ) | Little Gemsla, Bacondressing

_

FOIE GRAS 22.50

Gebakken | Brioche | Appelstroopsaus

_

PATÉ VAN KWARTEL 15.50

Crème van Abrikoos

_

GEITENKAAS | RODE BIET 15.50

Mousse van Geitenkaas | Gel van Rode Biet | Gepofte Rode Biet met Zoethout

 

HOOFDGERECHTEN

 

TARTE TATIN VAN RODE UI 24.50

Delice de Bourgogne | Aceto Balsamico

_

BOUILLABAISSE 36.50

Kreeft | Mossel | Gamba | Coquille | Zeegroenten | Saus Bouillabaisse

_

TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 37.50

Limousine Rund uit Pannerden ( Streek Product ) Keuze: Pepersaus of Gorgonzolasaus

_

GEROOSTERDE SPITSKOOL 24.50

Miso | Tartaar Gepofte Aubergine met Vadouvan | Kaantjes | Bearnaise Saus

_

GEBRADEN PARELHOEN 29.50

Met Coq au Vin | Mousseline | Gevogelte Jus

 

De bovenstaande gerechten zijn niet in te passen in de menu’s.

 

DESSERT

 

CRÈME BRÛLÉE 9.50

Klassiek koud geserveerd

_

AARDBEIEN 12.50

Mousse van Aardbeien | Gel van Verveine | Meringue | Aardbeien Sorbet IJs

KAASSOORTEN 17.50

Selectie van Kaas Affineur Michel van Tricht uit Antwerpen

 

Schrijf je hier in voor onze Watermolen nieuwsbrief!