Menukaart
3-GANGEN MENU 42.50
Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
VOORGERECHTEN
EEKHOORNTJESBROOD SOEP
Bospaddenstoelen
_
KWARTELPATÉ
Pistache | Geconfijte uiencompote | Kwartelei
HOOFDGERECHTEN
RAVIOLI’S
Pierre Robert | Bospaddenstoelen | Schuim van Shiitake | Parmezaanse Kaas
_
SCHOTSE ZALM UIT DE ROOKOVEN
Zuurkool | Gekonfijte Aardappel | Saus Hollandaise
NAGERECHTEN
CRÈME BRÛLÉE
Klassiek Frans ( koud geserveerd )
_
VIER KAASSOORTEN
Van Kaasaffineur van Michel van Tricht uit Antwerpen
GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS
3 Gangen 44.50 | 4 Gangen 57.50 | 5 Gangen 67.50 | 6 Gangen 74.50 | 7 Gangen 84.50
TERRINE VAN HUISGEROOKTE ZALM
Mousse van Forel | Nori | Dashi | Zalmforel Eitjes
-
STEAK TARTAAR VAN KALF
Limousine Rund uit Pannerden (Streek Product) | Crème van Oester | Radijs | Little Gem | Ansjovis Dressing
-
ROODBAARS
Mousseline van Bloemkool | Pata Negra | Crunch van Hazelnoot | Schuim van Eekhoorntjesbrood
-
TARTE TATIN VAN WITLOF
Gegratineerd met Comte | Saus Roquefort | Walnoot
-
HOUTDUIF
Gesmoorde Groene Kool | Meiknolletjes | Eigen Jus
-
REE DUO
Filet | Stoof | Crème Knolselderij | Seizoensgroenten | Eigen Jus
-
GATEAU CHAUD
Warm Chocolade Taartje | Mousse Chocolade | Vanille IJs | Warme Sinaasappelsaus
OF
VIER KAASSOORTEN
Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen
Bijpassende wijn per glas 8.75
3 Gangen | KREEFT | REE | GATEAU CHAUD OF KAAS
4 Gangen | KREEFT | ROODBAARS | REE | GATEAU CHAUD OF KAAS
5 Gangen | KREEFT | KALF | ROODBAARS | REE | GATEAU CHAUD OF KAAS
6 Gangen | KREEFT | KALF | ROODBAARS | HOUTDUIF | REE | GATEAU CHAUD OF KAAS
7 Gangen | KREEFT | KALF | ROODBAARS | WITLOF | HOUTDUIF | REE | GATEAU CHAUD OF KAAS
Indien gewenst vraag naar onze allergenen kaart
VOORGERECHTEN À LA CARTE
OESTERS ’LA RESERVÉ’ | OLÉRON 6 stuks 28.50
Rode Wijnvinaigrette | Citroen
_
EEKHOORNTJESBROOD SOEP 14.50
Bospaddenstoelen
_
KREEFTEN BISQUE 15.50
Rouille | Garnituur Gamba | Knoflookbrood
_
DIVERSE BEREIDINGEN VAN AARDAPPEL 15.50
Geconfijt | Schuim | Kaantjes | Truffelchips | Eidooier
_
ESCARGOTS | Half Dozijn 18.50
In het Huisje | Peterselie-Knoflookboter
_
TERRINE VAN HUISGEROOKTE ZALM 19.50
Mousse van Forel | Nori | Dashi | Zalmforel Eitjes
_
CARPACCIO 17.50
Limousine Rund uit Pannerden (Streek Product) | Truffelolie | Parmezaan
Supplement: Foie Gras Krullen 11.50
_
STEAK TARTAAR VAN KALF 19.50
Limousine Rund uit Pannerden (Streek Product) | Crème van Oester | Radijs | Little Gem | Ansjovis Dressing
_
KWARTELPATÉ 17.50
Pistache | Geconfijte uiencompote | Kwartelei
_
FOIE GRAS 26.50
Terrine Foie Gras | Brioche | Crème van Abrikoos en Gelei van Kweepeer
Gebakken Foie Gras | Brioche | Appelstroopsaus
OF DUO
HOOFDGERECHTEN À LA CARTE
RAVIOLI’S 25.50
Pierre Robert | Bospaddenstoelen | Schuim van Shiitake | Parmezaanse Kaas
_
TARTE TATIN VAN WITLOF 26.50
Gegratineerd met Comte | Saus Roquefort | Walnoot
_
SCHOTSE ZALM UIT DE ROOKOVEN 29.50
Zuurkool | Gekonfijte Aardappel | Saus Hollandaise
_
SNOEKBAARS 29.50
Mousseline van Bloemkool | Pata Negra | Crunch van Hazelnoot | Schuim van Eekhoorntjesbrood
_
HOUTDUIF 27.50
Gesmoorde Groene Kool | Meiknolletjes | Eigen Jus
_
REE DUO 34.50
Filet | Stoof | Crème Knolselderij | Seizoensgroenten | Eigen Jus
_
TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 37.50
Limousine Rund uit Pannerden ( Streek Product )
Keuze: Pepersaus of Gorgonzolasaus
_
GEBRADEN PARELHOEN 29.50
Crème Zoete Aardappel | Saus Epoisses
NAGERECHTEN
NOUGATPARFAIT 11.50
Mango-ijs | Gebrand Eiwitschuim
_
CRÈME BRÛLÉE 11.50
Klassiek Frans ( koud geserveerd )
_
GATEAU CHAUD 12.50
Chocolade Mousse | Vanille IJs | Warme Sinaasappelsaus
_
KAZEN 18.50
Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen
Op vrijdag en zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.