Menukaart
Op Vrijdag en Zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.
BIB-Gourmand menu 57.50
Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
VOORGERECHTEN
BURRATA UIT ZEVENAAR | TOMAAT
Crème van Basilicum | Crunch van Pijnboompitten met Za’atar | Gazpacho | Jalapeño
OF
EEKHOORNTJESBROOD SOEP
Paddenstoelen Garnituur
HOOFDGERECHTEN
BEREIDINGEN VAN PREI
Mosterd-Mousseline | Schuim van Beurre Noisette | Kappertjes
OF
TAMME EENDENBORST
Krokant Gebraden | Crème van Zoete Aardappel | Voorjaarsgroenten | Eigen Jus
NAGERECHTEN
DAME BLANCHE
Chocolade | Slagroom | Vanille IJs
OF
6 KAZEN
Van Het Kaasatelier
supplement 6.50
GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS
OOK VEGETARISCH TE BESTELLEN.
4 Gangen 69.50 | 5 Gangen 82.50 | 6 Gangen 92.50 | 7 Gangen 105.-
DUNGESNEDEN COQUILLE | SALADE KREEFT
Avocado | Granny Smith Appel | Schuim van Cocktailsaus
_
VITELLO TONNATO
Rouleau Gebraden Kalfsfilet | Crème van Tonijn | Furikake
_
LANGOUSTINE
Tartaar | Gebakken | Langoustine Bisque | Kaviaar
_
TOMATEN RISOTTO
Burrata uit Zevenaar | Groene Asperges | Basilicum | Antiboise van Tomaat
_
RAVIOLI OSSOBUCO
Zacht Gegaarde Kalfsstoof | Gremolata | Parmezaanse Kaas
_
DUO LAM
Gebraden Filet | Zacht Gegaarde Stoof | Seizoens Groenten | Eigen Jus
_
CREMA CATALANA
Diverse Soorten Meloen | Gel van Basilicum | Meloen Sorbet IJs
OF
6 KAZEN
Van Het Kaasatelier
supplement 6.50
Bijpassende wijn per glas 8.95
4 Gangen COQUILLE | VITELLO | LAM | DESSERT OF KAAS
5 Gangen COQUILLE | VITELLO | LANGOUSTINE | LAM | DESSERT OF KAAS
6 Gangen COQUILLE | VITELLO | LANGOUSTINE | RAVIOLI | LAM | DESSERT OF KAAS
7 Gangen COQUILLE | VITELLO | LANGOUSTINE | RISOTTO | RAVIOLI | LAM | DESSERT OF KAAS
VOORGERECHTEN À LA CARTE
OESTERS GEAY | Half Dozijn 28.50
Rode Wijnvinaigrette | Citroen
_
KREEFTEN BISQUE 18.50
Rouille
_
ESCARGOTS | Half Dozijn 19.50
Peterselie-Knoflookboter
_
CARPACCIO 22.50
Limousine Rund uit Pannerden | Truffelolie | Parmezaan
_
STEAK TARTARE OP OOSTERSE WIJZE 24.50 Limousine Rund uit Pannerden | Wasabi | Ponzu | Nori | Crème van Avocado
_
PADDENSTOELEN TARTAAR 19.50
Crumble van Krokant Zeewier | Crème van Wasabi | Ponzu
_
DUNGESNEDEN COQUILLE | SALADE KREEFT 26.50
Avocado | Granny Smith Appel | Schuim van Cocktailsaus
_
VITELLO TONNATO 22.50
Rouleau Gebraden Kalfsfilet | Crème van Tonijn | Furikake
_
LANGOUSTINE 26.50
Tartaar | Gebakken | Langoustine Bisque | Kaviaar
_
BURRATA UIT ZEVENAAR | TOMAAT 18.50
Crème van Basilicum | Crunch van Pijnboompitten met Za’atar | Gazpacho | Jalapeño
_
EEKHOORNTJESBROOD SOEP 16.50
Paddenstoelen Garnituur
HOOFDGERECHTEN À LA CARTE
VIS VAN DE DAG 36.50
Dagelijkse verse aanvoer van wat de markt biedt.
_
TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 43.50
Limousine Rund uit Pannerden
Keuze: Pepersaus of Gorgonzolasaus of Kruidenboter
_
TAMME EENDENBORST 32.50
Krokant Gebraden | Crème van Zoete Aardappel | Voorjaarsgroenten | Eigen Jus
_
TOMATEN RISOTTO 29.50
Burrata uit Zevenaar | Groene Asperges | Basilicum | Antiboise van Tomaat
_
RAVIOLI OSSOBUCO 32.50
Zacht Gegaarde Kalfsstoof | Gremolata | Parmezaanse Kaas
_
DUO LAM 39.50
Gebraden Filet | Zacht Gegaarde Stoof | Seizoens Groenten | Eigen Jus
_
BEREIDINGEN VAN PREI 29.50
Mosterd-Mousseline | Schuim van Beurre Noisette | Kappertjes
_
STEAK TARTARE OP OOSTERSE WIJZE 34.50
Limousine Rund uit Pannerden | Wasabi | Ponzu | Nori | Crème van Avocado
NAGERECHTEN
6 KAZEN 19.50
Van Het Kaasatelier
Grahams Portproeverij Tawny
10, 20, 30 Years 15.-
20, 30, 40 Years 21.-
_
CREMA CATALANA 13.50
Diverse Soorten Meloen | Gel van Basilicum | Meloen Sorbet IJs
_
ROODFRUIT | YOGHURT 13.50
Yoghurt Bavarois | Aardbei | Framboos | Rabarber Gel | Limoncello IJs
_
DAME BLANCHE 13.50
Chocolade | Slagroom | Vanille IJs
Bij onze hoofdgerechten serveren wij aardappel garnituur & rauwkost.
Verse friet met huisgemaakte mayonaise 5.50
Op vrijdag en zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.