Menukaart
BIB GOURMAND MENU
3-GANGEN MENU 39.-
Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
VOORGERECHTEN
WITTE & GROENE ASPERGE
Mousse | Crème van Eidooier | Aardappel Kaantjes
_
GRAVAD LAX
Gerookte Zalm Mousse | Mierikswortel Crème | Gegrilde Groene Asperge | Radijs
_
LAMSPATÉ
Gel van Madeira | Pistache | Monegaskische Ui
HOOFDGERECHTEN
ASPERGES TERIYAKI
Gebakken Witte & Groene Asperges | Mousseline met Sesam | Sugar Snaps | Courgette
_
SLIBTONGEN
Citroen | Boterjus | Mousseline | Krokante Groenten
_
DUO VAN HET LIVAR ( LIMBURGS ) KLOOSTER VARKEN
Gegrilde Rib-Eye | Stoof verrijkt met Venkel | Saus op basis van Chorizo
NAGERECHTEN
4 KAASSOORTEN
Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen
_
DAME BLANCHE
Vanille-IJs | Slagroom | Cremeaux Pure Chocolade | Crumble | Warme Chocolade Saus
GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS
3 Gangen 43.50 | 4 Gangen 53.50 | 5 Gangen 63.50 | 6 Gangen 73.50 | 7 Gangen 83.50
TERRINE GEROOKTE ZALM | GEBAKKEN TONGFILET
Gamba | Mousse Heilbot | Dille & Mierikswortel Crème | Kaviaar
-
GEGRILDE ZWAARDVIS FILET
Mediterrane Tomatensaus | Kokkel | Mossel
-
WITTE ASPERGE | ZWEZERIK | KREEFT
Kreeftenschuim | Zeekraal | Spinazie
-
ASPERGE RISOTTO | HENNE-EI
Gebakken Asperge | Gepocheerd Henne Ei | Truffel Saus | Beukenzwam | Parmezaan
-
KWARTEL
Filet | Boutje | Farçe | Pistache | Serranoham | Gevogeltejus
-
WITTE ASPERGES | KALFS DUO
Gebakken Lende | Zacht gegaarde Kalfswang | Saus van Eekhoorntjesbrood | Paddenstoelen
-
WITTE CHOCOLADE | FRAMBOOS
Witte Chocolade Bavarois | Frambozen IJs | Gel Basilicum | Cremeaux Witte Chocolade & Framboos
Bijpassende wijn per glas 8.75
3 Gangen TERRINE | KALFSDUO | FRAMBOOS
4 Gangen TERRINE | ZWAARDVIS | KALFSDUO | FRAMBOOS
5 Gangen TERRINE | ZWAARDVIS | KWARTEL | KALFSDUO | FRAMBOOS
6 Gangen TERRINE | ZWAARDVIS | ZWEZERIK | KWARTEL | KALFSDUO | FRAMBOOS
7 Gangen TERRINE | ZWAARDVIS | ZWEZERIK | RISOTTO | KWARTEL | KALFSDUO | FRAMBOOS
VOORGERECHTEN ‘ONZE’ KLASSIEKERS
OESTERS ’LA RESERVÉ’ | OLÉRON 22.50
Rode Wijnvinaigrette | Citroen | 6 Stuks
_
COCKTAIL VAN HOLLANDSE GARNALEN 19.50
Cocktailsaus | Toast
_
KREEFTEN BISQUE 14.50
Rouille | Garnituur Gamba | Knoflookbrood
_
ESCARGOTS | Half Dozijn 17.50 | Dozijn 28.50
In het Huisje | Peterselie-Knoflookboter
_
CARPACCIO 15.50
Limousine Rund uit Pannerden (Streek Product) | Truffelolie | Parmezaan
Supplement: Ganzenleverkrullen 8,50
_
STEAK TARTARE 17.50
Limousine Rund uit Pannerden ( Streek Product ) | Little Gemsla, Bacondressing
_
FOIE GRAS 22.50
Gebakken | Brioche | Appelstroopsaus
Supplement; Geglaceerde Witte Asperges 8.50
_
ASPERGE SOEP 11 .-
Toast | Truffelcrème | Kwartelei
HOOFDGERECHTEN
KABELJAUW 28.50
Gebakken | Beurre Blanc | Peterselie Olie | Lardo | Witte Asperges
_
ASPERGES FLAMANDE 27.50
Gekookte Livar Ham | Geconfijte Aardappel | Scharrel Ei | Boterjus
_
KALFS DUO 29.50
Gebakken Lende | Zacht gegaarde Kalfswang | Saus van Eekhoorntjesbrood | Paddenstoelen
_
TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 35.50
Limousine Rund uit Pannerden ( Streek Product )
Keuze: Pepersaus of Gorgonzolasaus
De bovenstaande gerechten zijn niet in te passen in de menu’s.
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE 9.50
Klassiek Frans ( koud gereserveerd )
_
WITTE CHOCOLADE | FRAMBOOS 12.50
Witte Chocolade Bavarois | Frambozen IJs | Gel Basilicum | Cremeaux Witte Chocolade & Framboos
_
DAME BLANCHE 11.50
Vanille-IJs | Slagroom | Cremeaux Pure Chocolade | Crumble | Warme Chocolade Saus
_
KAASSOORTEN 17.50
Selectie van Kaas Affineur Michel van Tricht uit Antwerpen