Menukaart

3-GANGEN MENU 43.50

Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

 VOORGERECHTEN

BURRATA | DIVERSE TOMATEN

Crème van Basilicum | Crunch van Pijnboompitten met Za’atar | Gazpacho | Jalapeno

OF

ZALM | GAMBA

Rouleau van Gerookte Zalm met tartaar van Zalm en Gamba | Yoghurt Dille Saus

HOOFDGERECHTEN

ROODBAARS

Gesmoorde Venkel | Mossel | Crème van zwarte Olijf | Tom Kha Kai Saus

OF

CONFIT DE CANARD

Gekonfijte Eendenbout | Crème van Zoete Aardappel | Eigen Jus

NAGERECHT

CITROENTAART 11.50

Blauwe Bessen | Meringue | Limocello Sorbet Ijs

OF

VIER KAASSOORTEN ( Meerprijs 4.50 )

Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen & Het Kaasatelier

 

GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS

 

3 Gangen 47.50 | 4 Gangen 59.50 | 5 Gangen 69.50 | 6 Gangen 79.50 | 7 Gangen 89.50

 

 

VITELLO TONNATO

Rouleau van Gebraden Kalfs Filet | Tonijnsaus | Furikake | Kappertjes

 

-

 

STEAK TARTARE OP OOSTERSE WIJZE

Biologisch Streekproduct | Limousine uit Pannerden | Wasabi | Ponzu | Krokante Nori | Avocado

 

-

 

GEBAKKEN COQUILLE | KREEFT  

Gesmoorde Venkel | Vadouvansaus

-

 

KEMPER KIP

Biologisch Streekproduct | Diverse Bereidingen van Kemper Kip | Saus van Foelie

 

-

 

PADDENSTOELEN RAVIOLI’S   

Gegratineerd met Parmezaanse Kaas | Eekhoorntjesbroodsaus

 

-

 

DUO VAN REE

Filet | Zacht Gegaarde Stoof | Diverse Groenten | Eigen Jus

 

-

 

PASSIEVRUCHT | YOGHURT

Crémeaux van Passievrucht | Yoghurt Bavarois | Meringue | Mango Ijs

OF

VIER KAASSOORTEN ( Meerprijs 4.50 )

Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen & Het Kaasatelier

 

Bijpassende wijn per glas 8.75

3 Gangen VITELLO | REE | PASSIE OF KAAS

4 Gangen VITELLO | COQUILLE | REE | PASSIE OF KAAS

5 Gangen VITELLO | TARTARE | COQUILLE  | REE | PASSIE OF KAAS

6 Gangen | VITELLO | TARTARE | COQUILLE  | KEMPERKIP | REE | PASSIE OF KAAS

7 Gangen VITELLO | TARTARE | COQUILLE   | RAVIOLI | KEMPERKIP | REE

PASSIEVRUCHT OF KAAS

 

Indien gewenst vraag naar onze allergenen kaart

 

 

 

VOORGERECHTEN À LA CARTE

 

 

 

OESTERS ’LA RESERVÉ’ | OLÉRON 6 stuks 28.50

Rode Wijnvinaigrette | Citroen

_

 

BURRATA | DIVERSE TOMATEN 18.50

Crème van Basilicum | Crunch van Pijnboompitten met Za’atar | Gazpacho | Jalapeno

_

 

PADDENSTOELEN RAVIOLI’S 22.50 

Gegratineerd met Parmezaanse Kaas | Eekhoorntjesbroodsaus

_

 

GEBAKKEN COQUILLE | KREEFT 24.50

Gesmoorde Venkel | Vadouvansaus

_

 

KREEFTEN BISQUE 15.50

Rouille | Garnituur Gamba | Knoflookbrood

_

 

ESCARGOTS | Half Dozijn 18.50

Peterselie-Knoflookboter

_

 

ZALM | GAMBA 19.50

Rouleau van Gerookte Zalm met tartaar van Zalm en Gamba | Yoghurt Dille Saus

_

 

COCKTAIL VAN HOLLANDSE GARNALEN 22.50

Cocktailsaus | Toast

_

 

CARPACCIO 17.50

Biologisch Streekproduct | Limousine uit Pannerden | Truffelolie | Parmezaan

Supplement: Foie Gras Krullen 11.50

_

 

STEAK TARTARE OP OOSTERSE WIJZE 21.50

Biologisch Streekproduct | Limousine uit Pannerden | Wasabi | Ponzu | Krokante Nori | Avocado

 

 

 

 

 

 

HOOFDGERECHTEN À LA CARTE

 

 

PADDENSTOELEN RAVIOLI’S 27.50

Gegratineerd met Parmezaanse Kaas | Eekhoorntjesbroodsaus

 _

 

VIS VAN DE DAG 29.50

Dagelijkse verse aanvoer van wat de markt biedt.

_

 

                                                           ROODBAARS 29.50                             

Gesmoorde Venkel | Mossel | Crème van zwarte Olijf | Tom Kha Kai Saus

_

 

KEMPER KIP 29.50

Biologisch Streekproduct | Diverse Bereidingen van Kemperkip | Saus van Foelie

_

 

CONFIT DE CANARD 29.50

                            Gekonfijte Eendenbout | Crème van Zoete Aardappel | Eigen Jus

_

 

TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 37.50

    Streek Product | Limousine uit Pannerden     

Keuze: Pepersaus of Gorgonzolasaus

_

 

DUO VAN REE 32.50

Filet | Zacht Gegaarde Stoof | Diverse Groenten | Eigen Jus

_

 

LAM 29.50

Gebraden Lams Rump | Lams Stoof | Lamsjus

_

 

STEAK TARTARE OP OOSTERSE WIJZE 29 .50

Biologisch Streekproduct | Limousine uit Pannerden | Wasabi | Ponzu | Krokante Nori | Avocado

 

 

 

Op vrijdag en zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.

Schrijf je hier in voor onze Watermolen nieuwsbrief!