Menukaart
Op Vrijdag en Zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.
WATERMOLEN MENU 58.50
VOORGERECHTEN
TARTE TATIN VAN RODE UI
Delice de Bourgogne | Stroop van Aceto Balsamico
OF
WILDPATÉ
Compote van Monegaskische Ui | Onze klassieker
HOOFDGERECHTEN
VOL AU VENT VAN PADDENSTOELEN
Diverse Bospaddenstoelen | Gebakken Eryngii | Saus Bearnaise
OF
KEMPER LANDHOEN | COQ AU VIN
Gevogeltejus
NAGERECHTEN
PEER
Creme Anglaise met Poire Williams | Kaneel-IJs
OF
5 KAZEN
van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen
supplement 9.50
GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS
OOK VEGETARISCH TE BESTELLEN.
4 Gangen 69.50 | 5 Gangen 87.50 | 6 Gangen 97.50 | 7 Gangen 110.-
PALING | FOREL | KAVIAAR
Mousse van Gerookte Forel | Gerookte Zalm & Paling | Mierikswortel | Beurre Blanc met Tomasu
_
EEND
Terrine van gerookte Eendenborst | Rilette van Eend | Rode Port Gelei
_
SNOEKBAARS | AARDPEER
Gekonfijte Aardpeer | Saus van gerookte Paling
_
COQUILLE | BLOEDWORST
Paddenstoelen Risotto | Truffeljus | Appel Compote
_
FAZANT
Romige Zuurkool | Riesling Saus | Spek | Schuim van Rookworst
_
DUO HERT
Gebraden Filet | Saucijs van Herten Stoof | Rode Kool | Stoofpeer | Wildsaus
_
CHOCOLADE
Valrhona Chocolade gevuld met Brownie | Schots Pure Chocolade Espresso IJs | Sinaasappelsaus
OF
5 KAZEN
van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen
supplement 9.50
Bijpassende wijn per glas 9.50
4 Gangen ZALM | EEND | HERT | DESSERT OF KAAS
5 Gangen ZALM | EEND | SNOEKBAARS | HERT | DESSERT OF KAAS
6 Gangen ZALM | EEND | SNOEKBAARS | FAZANT | HERT | DESSERT OF KAAS
7 Gangen ZALM | EEND | SNOEKBAARS | FAZANT | COQUILLE | HERT | DESSERT OF KAAS
VOORGERECHTEN À LA CARTE
OESTERS GEAY | Half Dozijn 28.50
Rode Wijnvinaigrette | Citroen
_
KREEFTEN BISQUE 19.50
Rouille
_
ESCARGOTS | Half Dozijn 19.50
Peterselie-Knoflookboter
_
CARPACCIO 22.50
Limousine Rund uit Pannerden | Truffelolie | Parmezaan
_
WILDPATÉ 19.50
Compote van Monegaskische Ui | Onze klassieker
_
WILDSOEP 17.50
Garnituur Bospaddestoelen | Gerookt Spek
_
COQUILLE | BLOEDWORST 24.50
Paddenstoelen Risotto | Truffeljus | Appel Compote
_
PALING | FOREL | KAVIAAR 23.50
Mousse van Gerookte Forel | Gerookte Zalm & Paling | Mierikswortel | Beurre Blanc met Tomasu
_
EEND 24.50
Terrine van gerookte Eendenborst | Rilette van Eend | Rode Port Gelei
_
TARTE TATIN VAN RODE UI 19.50
Delice de Bourgogne | Stroop van Aceto Balsamico
HOOFDGERECHTEN À LA CARTE
VIS VAN DE DAG 37.50
Wat de markt biedt
_
SNOEKBAARS | AARDPEER 34.50
Salade van gekonfijte aardpeer | Saus van gerookte Paling
_
TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 47.50
Limousine Rund uit Pannerden
Bearnaise of Truffel jus of Kruidenboter
_
KEMPER LANDHOEN | COQ AU VIN 28.50
Gevogeltejus
_
VOL AU VENT VAN PADDENSTOELEN 28.50
Diverse Bospaddenstoelen | Gebakken Eryngii | Saus Bearnaise
_
FAZANT 34.50
Romige Zuurkool | Riesling Saus | Spek | Schuim van Rookworst
_
DUO HERT 34.50
Gebraden Filet | Saucijs van Herten Stoof | Rode Kool | Stoofpeer | Wildsaus
_
TARTE TATIN VAN RODE UI 29.50
Delice de Bourgogne | Stroop van Aceto Balsamico
Bij onze hoofdgerechten serveren wij aardappel gratin & rauwkost.
Verse friet met huisgemaakte mayonaise 5.50
Op vrijdag en zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.
NAGERECHTEN
6 KAZEN 19.50
van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen
Grahams Port Proeverij Tawny
10, 20, 30 Years 15.-
20, 30, 40 Years 21.-
_
CHOCOLADE 17.50
Valrhona Chocolade gevuld met Brownie | Schots Pure Chocolade Espresso IJs | Sinaasappelsaus
_
PEER 16.50
Creme Anglaise met Poire Williams | Kaneel-IJs
_
CRÈME BRÛLÉE 12.50
Klassiek