Menukaart

 

3-GANGEN MENU 42.50

Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

 

VOORGERECHTEN

EEKHOORNTJESBROOD SOEP

Bospaddenstoelen

_

KWARTELPATÉ 

Pistache | Geconfijte uiencompote | Kwartelei

 

HOOFDGERECHTEN

RAVIOLI’S

Pierre Robert | Bospaddenstoelen | Schuim van Shiitake | Parmezaanse Kaas

_

SCHOTSE ZALM UIT DE ROOKOVEN

Zuurkool | Gekonfijte Aardappel | Saus Hollandaise

 

NAGERECHTEN

CRÈME BRÛLÉE

Klassiek Frans ( koud geserveerd )

_

VIER KAASSOORTEN

Van Kaasaffineur van Michel van Tricht uit Antwerpen

 

GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS

 

3 Gangen 44.50 | 4 Gangen 57.50 | 5 Gangen 67.50 | 6 Gangen 74.50 | 7 Gangen 84.50

 

TERRINE VAN HUISGEROOKTE ZALM 

Mousse van Forel | Nori | Dashi | Zalmforel Eitjes

-

STEAK TARTAAR VAN KALF

Limousine Rund uit Pannerden (Streek Product) | Crème van Oester | Radijs | Little Gem | Ansjovis Dressing

-

ROODBAARS

Mousseline van Bloemkool | Pata Negra | Crunch van Hazelnoot | Schuim van Eekhoorntjesbrood

-

TARTE TATIN VAN WITLOF

Gegratineerd met Comte | Saus Roquefort | Walnoot

-

HOUTDUIF

Gesmoorde Groene Kool | Meiknolletjes | Eigen Jus

-

REE DUO 

Filet | Stoof | Crème Knolselderij | Seizoensgroenten | Eigen Jus

-

GATEAU CHAUD

Warm Chocolade Taartje | Mousse Chocolade | Vanille IJs | Warme Sinaasappelsaus

OF

VIER KAASSOORTEN

Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen

 

Bijpassende wijn per glas 8.75

 

3 Gangen | KREEFT | REE | GATEAU CHAUD OF KAAS

4 Gangen | KREEFT | ROODBAARS | REE | GATEAU CHAUD OF KAAS

5 Gangen | KREEFT | KALF | ROODBAARS | REE | GATEAU CHAUD OF KAAS

6 Gangen | KREEFT | KALF | ROODBAARS | HOUTDUIF | REE | GATEAU CHAUD OF KAAS

7 Gangen | KREEFT | KALF | ROODBAARS | WITLOF | HOUTDUIF | REE | GATEAU CHAUD OF KAAS

 

Indien gewenst vraag naar onze allergenen kaart

VOORGERECHTEN À LA CARTE

 

OESTERS ’LA RESERVÉ’ | OLÉRON 6 stuks 28.50

Rode Wijnvinaigrette | Citroen

_

EEKHOORNTJESBROOD SOEP 14.50

Bospaddenstoelen

_

KREEFTEN BISQUE 15.50

Rouille | Garnituur Gamba | Knoflookbrood

_

DIVERSE BEREIDINGEN VAN AARDAPPEL 15.50

Geconfijt | Schuim | Kaantjes | Truffelchips | Eidooier

_

ESCARGOTS | Half Dozijn 18.50

In het Huisje | Peterselie-Knoflookboter

_

TERRINE VAN HUISGEROOKTE ZALM 19.50

Mousse van Forel | Nori | Dashi | Zalmforel Eitjes

_

CARPACCIO 17.50

Limousine Rund uit Pannerden (Streek Product) | Truffelolie | Parmezaan

Supplement: Foie Gras Krullen 11.50

_

STEAK TARTAAR VAN KALF 19.50

Limousine Rund uit Pannerden (Streek Product) | Crème van Oester | Radijs | Little Gem | Ansjovis Dressing

_

KWARTELPATÉ 17.50

Pistache | Geconfijte uiencompote | Kwartelei

_

FOIE GRAS 26.50

Terrine Foie Gras | Brioche | Crème van Abrikoos en Gelei van Kweepeer

Gebakken Foie Gras | Brioche | Appelstroopsaus

OF DUO

 

HOOFDGERECHTEN À LA CARTE

 

RAVIOLI’S 25.50

Pierre Robert | Bospaddenstoelen | Schuim van Shiitake | Parmezaanse Kaas

_

TARTE TATIN VAN WITLOF 26.50

Gegratineerd met Comte | Saus Roquefort | Walnoot

_

SCHOTSE ZALM UIT DE ROOKOVEN 29.50

Zuurkool | Gekonfijte Aardappel | Saus Hollandaise

_

SNOEKBAARS 29.50

Mousseline van Bloemkool | Pata Negra | Crunch van Hazelnoot | Schuim van Eekhoorntjesbrood

_

HOUTDUIF 27.50

Gesmoorde Groene Kool | Meiknolletjes | Eigen Jus

_

REE DUO 34.50

Filet | Stoof | Crème Knolselderij | Seizoensgroenten | Eigen Jus

_

TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 37.50

Limousine Rund uit Pannerden ( Streek Product )  

Keuze: Pepersaus of Gorgonzolasaus

_

GEBRADEN PARELHOEN 29.50

Crème Zoete Aardappel | Saus Epoisses

 

NAGERECHTEN

 

NOUGATPARFAIT 11.50

Mango-ijs | Gebrand Eiwitschuim

_

CRÈME BRÛLÉE 11.50

Klassiek Frans ( koud geserveerd )

_

GATEAU CHAUD 12.50

Chocolade Mousse | Vanille IJs | Warme Sinaasappelsaus

_

KAZEN 18.50

Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen

 

Op vrijdag en zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.

Schrijf je hier in voor onze Watermolen nieuwsbrief!