Menukaart
3-GANGEN MENU 43.50
Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
VOORGERECHTEN
BURRATA | DIVERSE TOMATEN
Crème van Basilicum | Crunch van Pijnboompitten met Za’atar | Gazpacho | Jalapeno
OF
ZALM | GAMBA
Rouleau van Gerookte Zalm met tartaar van Zalm en Gamba | Yoghurt Dille Saus
HOOFDGERECHTEN
ROODBAARS
Gesmoorde Venkel | Mossel | Crème van zwarte Olijf | Tom Kha Kai Saus
OF
CONFIT DE CANARD
Gekonfijte Eendenbout | Crème van Zoete Aardappel | Eigen Jus
NAGERECHT
CITROENTAART 11.50
Blauwe Bessen | Meringue | Limocello Sorbet Ijs
OF
VIER KAASSOORTEN ( Meerprijs 4.50 )
Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen & Het Kaasatelier
GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS
3 Gangen 47.50 | 4 Gangen 59.50 | 5 Gangen 69.50 | 6 Gangen 79.50 | 7 Gangen 89.50
VITELLO TONNATO
Rouleau van Gebraden Kalfs Filet | Tonijnsaus | Furikake | Kappertjes
-
STEAK TARTARE OP OOSTERSE WIJZE
Biologisch Streekproduct | Limousine uit Pannerden | Wasabi | Ponzu | Krokante Nori | Avocado
-
GEBAKKEN COQUILLE | KREEFT
Gesmoorde Venkel | Vadouvansaus
-
KEMPER KIP
Biologisch Streekproduct | Diverse Bereidingen van Kemper Kip | Saus van Foelie
-
PADDENSTOELEN RAVIOLI’S
Gegratineerd met Parmezaanse Kaas | Eekhoorntjesbroodsaus
-
DUO VAN REE
Filet | Zacht Gegaarde Stoof | Diverse Groenten | Eigen Jus
-
PASSIEVRUCHT | YOGHURT
Crémeaux van Passievrucht | Yoghurt Bavarois | Meringue | Mango Ijs
OF
VIER KAASSOORTEN ( Meerprijs 4.50 )
Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen & Het Kaasatelier
Bijpassende wijn per glas 8.75
3 Gangen VITELLO | REE | PASSIE OF KAAS
4 Gangen VITELLO | COQUILLE | REE | PASSIE OF KAAS
5 Gangen VITELLO | TARTARE | COQUILLE | REE | PASSIE OF KAAS
6 Gangen | VITELLO | TARTARE | COQUILLE | KEMPERKIP | REE | PASSIE OF KAAS
7 Gangen VITELLO | TARTARE | COQUILLE | RAVIOLI | KEMPERKIP | REE
PASSIEVRUCHT OF KAAS
Indien gewenst vraag naar onze allergenen kaart
VOORGERECHTEN À LA CARTE
OESTERS ’LA RESERVÉ’ | OLÉRON 6 stuks 28.50
Rode Wijnvinaigrette | Citroen
_
BURRATA | DIVERSE TOMATEN 18.50
Crème van Basilicum | Crunch van Pijnboompitten met Za’atar | Gazpacho | Jalapeno
_
PADDENSTOELEN RAVIOLI’S 22.50
Gegratineerd met Parmezaanse Kaas | Eekhoorntjesbroodsaus
_
GEBAKKEN COQUILLE | KREEFT 24.50
Gesmoorde Venkel | Vadouvansaus
_
KREEFTEN BISQUE 15.50
Rouille | Garnituur Gamba | Knoflookbrood
_
ESCARGOTS | Half Dozijn 18.50
Peterselie-Knoflookboter
_
ZALM | GAMBA 19.50
Rouleau van Gerookte Zalm met tartaar van Zalm en Gamba | Yoghurt Dille Saus
_
COCKTAIL VAN HOLLANDSE GARNALEN 22.50
Cocktailsaus | Toast
_
CARPACCIO 17.50
Biologisch Streekproduct | Limousine uit Pannerden | Truffelolie | Parmezaan
Supplement: Foie Gras Krullen 11.50
_
STEAK TARTARE OP OOSTERSE WIJZE 21.50
Biologisch Streekproduct | Limousine uit Pannerden | Wasabi | Ponzu | Krokante Nori | Avocado
HOOFDGERECHTEN À LA CARTE
PADDENSTOELEN RAVIOLI’S 27.50
Gegratineerd met Parmezaanse Kaas | Eekhoorntjesbroodsaus
_
VIS VAN DE DAG 29.50
Dagelijkse verse aanvoer van wat de markt biedt.
_
ROODBAARS 29.50
Gesmoorde Venkel | Mossel | Crème van zwarte Olijf | Tom Kha Kai Saus
_
KEMPER KIP 29.50
Biologisch Streekproduct | Diverse Bereidingen van Kemperkip | Saus van Foelie
_
CONFIT DE CANARD 29.50
Gekonfijte Eendenbout | Crème van Zoete Aardappel | Eigen Jus
_
TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 37.50
Streek Product | Limousine uit Pannerden
Keuze: Pepersaus of Gorgonzolasaus
_
DUO VAN REE 32.50
Filet | Zacht Gegaarde Stoof | Diverse Groenten | Eigen Jus
_
LAM 29.50
Gebraden Lams Rump | Lams Stoof | Lamsjus
_
STEAK TARTARE OP OOSTERSE WIJZE 29 .50
Biologisch Streekproduct | Limousine uit Pannerden | Wasabi | Ponzu | Krokante Nori | Avocado
Op vrijdag en zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.