Menukaart
BIB GOURMAND MENU
3-GANGEN MENU 48.50
Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
VOORGERECHTEN
GEROOSTERDE PAPRIKA SOEP
Harissa | Feta | Croutons | Munt Olie
OF
EENDENHAM & GEVOGELTE MOUSSE
Monegaskische Ui
HOOFDGERECHTEN
TOMATEN RISOTTO
Burrata uit Zevenaar | Groene & Witte Asperges | Basilicum Gremolata | Taggiasche Olijf | Sherry Tomaat
OF
PARELHOEN
Bourgondische Wijze | Saus Epoisse
NAGERECHT
DAME BLANCHE
Slagroom | Chocolade Schotsen | Chocolade Saus | Vanille IJs
OF
KAZEN
Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen en het Kaasatelier
supplement 6.50
Bib-Gourmand Menu 48.50
Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
VOORGERECHTEN
GEROOSTERDE PAPRIKA SOEP
Harissa | Feta | Croutons | Munt Olie
OF
EENDENHAM & GEVOGELTE MOUSSE
Monegaskische Ui
HOOFDGERECHTEN
TOMATEN RISOTTO
Burrata uit Zevenaar | Groene & Witte Asperges | Basilicum Gremolata | Taggiasche Olijf | Sherry Tomaat
OF
PARELHOEN
Bourgondische Wijze | Saus Epoisse
NAGERECHT
DAME BLANCHE
Slagroom | Chocolade Schotsen | Chocolade Saus | Vanille IJs
OF
KAZEN
Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen en het Kaasatelier
supplement 6.50
GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS
3 Gangen 52.50 | 4 Gangen 65 | 5 Gangen 75 | 6 Gangen 85 | 7 Gangen 95
COQUILLE | GAMBA
Ceviche van Coquille | Tartaar van Gamba | Granny Smith Appel | Kaviaar
-
STEAK TARTARE
Streek Product | Limousine Rund uit Pannerden | Avocado Crème | Nori | Vinaigrette van Ponzu
-
ASPERGE SOEP | TRUFFEL
Kwartelei | Truffel Crème | Asperges
-
KABELJAUW
Zeekraal | Venkel | Beurre Blanc
-
OSSOBUCO à là MILANESE
Saffraan Risotto
-
DUO VAN LAM | ASPERGES
Filet | Stoof | Doperwt | Tuinboon | Lamsjus
-
ROODFRUIT | MERINGUE
Aardbeien & Frambozen van Kwekerij Wilting uit Loo | Hangop | Passievrucht | Aardbeien Sorbet IJs
OF
KAZEN
Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen en het Kaasatelier
supplement 6.50
Bijpassende wijn per glas 8.75
3 Gangen COQUILLE | LAM | ROODFRUIT
4 Gangen COQUILLE | KABELJAUW | LAM | ROODFRUIT
5 Gangen COQUILLE | ASPERGE SOEP | KABELJAUW | LAM | ROODFRUIT
6 Gangen COQUILLE | STEAK | ASPERGE SOEP | KABELJAUW | LAM | ROODFRUIT
7 Gangen COQUILLE | STEAK | ASPERGE SOEP | KABELJAUW | OSSOBUCO | LAM | ROODFRUIT
Indien gewenst vraag naar onze allergenen kaart
VOORGERECHTEN À LA CARTE
OESTERS ‘GEAY’ | NORMANDIË 6 stuks 28.50
Rode Wijnvinaigrette | Citroen
_
ASPERGE SOEP | TRUFFEL 17.50
Kwartelei | Truffel Crème | Asperges
_
GEROOSTERDE PAPRIKA SOEP 14.50
Harissa | Feta | Croutons | Munt Olie
_
ASPERGES TERIYAKI 22.50
Groene & Witte Asperges | Zwarte Sesam | Teriyaki Saus
_
COQUILLE | GAMBA 24.50
Ceviche van Coquille | Tartaar van Gamba | Granny Smith Appel | Kaviaar
_
KREEFTEN BISQUE 18.50
Knoflookbrood | Rouille | Garnituur Gamba
_
ESCARGOTS 6 St. 19.50
Peterselie-Knoflook Roomboter
_
EENDENHAM & GEVOGELTE MOUSSE 22.50
Monegaskische Ui
_
STEAK TARTARE 22.50
Streek Product | Limousine Rund uit Pannerden | Avocado Crème | Nori | Vinaigrette van Ponzu
_
CARPACCIO 18.50
Biologisch Streekproduct | Limousine Rund uit Pannerden | Truffelolie | Parmezaan
Supplement: Truffel of Foie Gras Krullen 9.50
HOOFDGERECHTEN À LA CARTE
TOMATEN RISOTTO 32.50
Burrata uit Zevenaar | Groene & Witte Asperges | Basilicum Gremolata | Taggiasche Olijf | Sherry Tomaat
_
ASPERGES TERIYAKI 32.50
Groene & Witte Asperges | Zwarte Sesam | Teriyaki Saus
_
SCHOTSE ZALM UIT ONZE ROOKOVEN | ASPERGES 34.50
Kriel Aardappeltjes | Saus Hollandaise
_
KABELJAUW 34.50
Zeekraal | Beurre Blanc
_
STEAK TARTARE 34.50
Streek Product | Limousine Rund uit Pannerden
Avocado Crème | Nori | Vinaigrette van Ponzu
_
PARELHOEN 29.50
Bourgondische Wijze | Saus Epoisse
_
DUO VAN LAM | ASPERGES 36.50
Filet | Stoof | Doperwt | Tuinboon | Lamsjus
_
OSSOBUCO à là MILANESE 32.50
Saffraan Risotto
_
TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 38.50
Streek Product | Limousine Rund uit Pannerden
Keuze: Pepersaus of Gorgonzolasaus
_
ASPERGES FLAMANDE 32.50
Biologische Livar Ham | Ei | Kriel Aardappeltjes | Boterjus
Op vrijdag en zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.
Nagerechten
KAZEN 19.50
Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen en het Kaasatelier
_
DAME BLANCHE 13.50
Slagroom | Chocolade Schotsen | Chocolade Saus | Vanille IJs
_
ROODFRUIT | MERINGUE 13.50
Aardbeien & Frambozen van Kwekerij Wilting uit Loo | Aardbeien Sorbet IJs
_
BLOEDSINAASAPPEL | HONING 13.50
Mousse van Honing | Granite van Bloedsinaasappel | Dragon | Tuille