Menukaart

 

3-GANGEN MENU 39.-

Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

 

VOORGERECHTEN

AARDPEER

Salade | Krokante Aardpeer | Bieslookdressing | Crème van Limoen | Zoet-Zure Ui

_

WILDPATÉ

Cranberry Compote

 

HOOFDGERECHTEN

BLOEMKOOL

Diverse Bereidingen | Crunch van Hazelnoot | Saus Taleggio

_

VARKENSWANG VAN HET LIVAR VARKEN

Gestoofd in Quadrupel van Brouwerij de SNOR in Velp | Hete Bliksem

 

NAGERECHTEN

NOUGATPARFAIT

Mango-ijs | Gebrand Eiwitschuim

_

CRÈME BRÛLÉE 

Klassiek Frans ( koud geserveerd )

 

GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS

3 Gangen 43.50 | 4 Gangen 53.50 | 5 Gangen 63.50 | 6 Gangen 73.50 | 7 Gangen 83.50

 

ZALM

Mousse van Gerookte Zalm | Gerookte Paling | Tartaar van Gamba | Crème van Kaffir |

Beurre Blanc van Ponzu | Peterselie Olie

-

MARBRÉ VAN GEROOKTE RIB-EYE

Portgelei | Ganzenlever | Stroop van Aceto Balsamico

-

RODE MUL

Langoustines | Mosselen | Gesmoorde Prei | Schuim van Langoustine met Gele Curry

-

FAZANT

Romige Zuurkool | Rieslingsaus | Lavas | Schuim van Rookworst

-

RAVIOLI GEVULD MET BOSPADDENSTOELEN

Saus van Eekhoorntjesbrood | Gebakken Konings Boleet | Parmezaanse Kaas

-

HERT

Filet | Hertenstoof | Wildsaus  | Klassiek Garnituur

-

HAZELNOOT | CHOCOLADE

Chocolade Brownie | Mousse van Pure en Witte Chocolade | Caramel | Gel van Espresso |

Hazelnoot Roomijs

OF

4 KAASSOORTEN

Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen

 

Bijpassende wijn per glas 8.75

 

3 Gangen | ZALM | HERT | CHOCOLADE OF KAAS

4 Gangen | ZALM | RODE MUL | HERT | CHOCOLADE OF KAAS

5 Gangen | ZALM | RIB-EYE | RODE MUL | HERT | CHOCOLADE OF KAAS

6 Gangen | ZALM | RIB-EYE | RODE MUL | FAZANT | HERT | CHOCOLADE OF KAAS

7 Gangen | ZALM | RIB-EYE | RODE MUL | FAZANT | RAVIOLI | HERT | CHOCOLADE OF KAAS

VOOR BIJ HET APERITIEF

OESTERS ’LA RESERVÉ’ | OLÉRON p.stuk 4.75

Ook te bestellen als voorgerecht

Rode Wijnvinaigrette | Citroen

_

CHARCUTERIE 2 pers. 14.50

San Daniele Ham | Coppa | Walnoten Worst | Cornichons | Toast

***

VOORGERECHTEN À LA CARTE

AARDPEER 15.50

Salade | Krokante Aardpeer | Bieslookdressing | Crème van Limoen | Zoet-Zure Ui

_

WILDSOEP 14.50

Diverse Paddenstoelen

_

KREEFTEN BISQUE 14.50

Rouille | Garnituur Gamba | Knoflookbrood

_

ESCARGOTS | Half Dozijn 17.50

In het Huisje | Peterselie-Knoflookboter

_

ZALM 18.50

Mousse van Gerookte Zalm | Gerookte Paling | Tartaar van Gamba | Crème van Kaffir |

Beurre Blanc van Ponzu | Peterselie Olie

_

CARPACCIO 17.50

Limousine Rund uit Pannerden (Streek Product) | Truffelolie | Parmezaan

Supplement: Foie Gras Krullen 11.50

_

WILDPATÉ 15.50

Cranberry Compote

_

COQUILLE | BLOEDWORST 22.50

Paddenstoelenrisotto | Appelcompote | Truffelsaus

_

MARBRÉ VAN GEROOKTE RIB-EYE 24.50

Portgelei | Foie Gras | Stroop van Aceto Balsamico

_

FOIE GRAS 26.50

Terrine Foie Gras | Brioche | Crème van Abrikoos en Gelei van Kweepeer

Gebakken Foie Gras | Brioche | Appelstroopsaus OF DUO

_

KREEFT | ZWEZERIK 25.50

Wilde Spinazie | Beurre Montage

***

HOOFDGERECHTEN À LA CARTE

RAVIOLI GEVULD MET BOSPADDENSTOELEN 24.50

Saus van Eekhoorntjesbrood | Gebakken Konings Boleet | Parmezaanse Kaas

_

BLOEMKOOL 24.50

Diverse Bereidingen | Crunch van Hazelnoot | Saus Taleggio

_

BOUILLABAISSE 36.50

Kreeft | Mossel | Gamba | Coquille

_

KABELJAUW 28.50

Gebakken | Truffelsaus | Brandade | Mousseline

_

RODE MUL 28.50

Langoustines | Mosselen | Gesmoorde Prei | Schuim van Langoustine met Gele Curry

_

VARKENSWANG VAN HET LIVAR VARKEN 24.50

Gestoofd in Quadrupel van Brouwerij de SNOR in Velp | Hete Bliksem

_

KALF 35.50

Kalfshaas | Zacht gegaarde Kalfswang | Zwezerik | Saus Cognac

_

TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 37.50

Limousine Rund uit Pannerden ( Streek Product )  

Keuze: Pepersaus of Gorgonzolasaus

_

FAZANT 28.50

Romige Zuurkool | Rieslingsaus | Lavas | Schuim van Rookworst

_

WILD ZWIJN 29.50

Filet | Taco gevuld met Stoof van Wild Zwijn | Eigen Jus

_

HAAS 34.50

Rug Filet | Hazenpeper | Wildsaus | Klassiek Garnituur

_

HERT 28.50

Filet | Hertenstoof | Wildsaus  | Klassiek Garnituur

***

NAGERECHTEN

NOUGATPARFAIT 11.50

Mango-ijs | Gebrand Eiwitschuim

_

CRÈME BRÛLÉE 11.50

Klassiek Frans ( koud geserveerd )

_

HAZELNOOT | CHOCOLADE 12.50

Chocolade Brownie | Mousse van Pure en Witte Chocolade | Caramel | Gel van Espresso |

Hazelnoot Roomijs

_

KAZEN 17.50

Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen

 

Wij hebben ook een allergenen kaart 

Schrijf je hier in voor onze Watermolen nieuwsbrief!