Menukaart

 

VOORGERECHTEN

RESERVE OESTERS NORMANDIË 22.50

Rode Wijn Vinaigrette | Citroen | 6 Stuks

_

CARPACCIO 15.50

Van het Limousine Rund uit Pannerden ( Streek Product ) | Truffelolie | Parmezaan

Supplement: Ganzenleverkrullen 8,50

Supplement: Verse Truffel 7,50

_

KLASSIEKE KREEFTEN BISQUE 14.50

Rouille | Garnituur Gamba | Knoflookbrood

_

WILDSOEP 12.50

Bospaddenstoelen

_

FOIE GRAS 22.50

Gebakken of Terrine of Duo | Brioche | Crème van Dadel  | Gelei van Sauternes

_

GEBAKKEN COQUILLE & BLOEDWORST 19.50

Paddenstoelenrisotto | Romige Saus van Eekhoorntjesbrood | Appel Compote

_

ESCARGOTS | Half Dozijn 17.50 | Dozijn 27.50

In het Huisje | Kruidenboter

HOOFDGERECHTEN

DAGVERSE VIS 27.50

Wat de markt biedt

_

BOUILLABAISSE 34.50

Vissoep uit Marseille, Rijk gevuld: Coquille, Mosselen, Kokkels, Rode Mul, Langoustine en Zeekraal

_

DUO VAN KALF 27.50

Gebraden Kalfs Filet |  Zacht Gegaarde Kalfswang | Gebraiseerde Witlof | Mousseline | Kalfs Jus

_

TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 34.50

Van het Limousine Rund uit Pannerden ( Biologisch Streek Product )

Keuze: Pepersaus of Gorgonzolasaus

_

DUO VAN HERT 29.50

Gebraden Herten Filet | Saucijs met Herten Stoof | Rode Kool | Crème van Pastinaak | Chanterellen Stoofpeer | Spruiten | Wildjus met Laurier, Jeneverbes, Steranijs, Lavas

_

FAZANT 29.50

Gebraden | Romige Zuurkool met Rozijnen | Gekarameliseerde Appel | Morille Saus

_

WILD ZWIJN 29.50

Gebraden Filet | Gebakken Bloedworst | Klassiek Garnituur | Saus op basis van Wildfond en Zoethout

 BIB GOURMAND MENU

Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

 

3 Gangen 39.-  Voor OF Soep | Hoofd | Nagerecht

4 Gangen 49.-  Voor | Tussen | Hoofd | Nagerecht

 

POMPOEN | ROQUEFORT

Mousse van Pompoen met Garam Masala | Gepofte Pompoen | Crème van Roquefort | Gekarameliseerde Pecannoten

_

 

 ROULEAU VAN GEROOKTE ZALM

Salade van Rode Gamba | Zalm Kaviaar

_

 

 WILDPATÉ MET PISTACHE

Cranberry Compote

 

 

TUSSEN GERECHT

WILD SOEP

Bospaddenstoelen

 

HOOFDGERECHTEN

 

BOSPADDENSTOELEN RISOTTO

Gebakken Enrynjii | Diverse Paddenstoelen | Parmezaanse Kaas

_

 

SLIBTONGEN

Mousseline | Verse Groenten | Gesmolten Roomboter

_

 

DUO VAN KALF

Gebraden Kalfs Filet |  Zacht Gegaarde Kalfswang | Gebraiseerde Witlof | Mousseline | Kalfsjus

 

 

NAGERECHTEN

 

4 KAASSOORTEN

Van Kaas Affineur Michel van Tricht uit Antwerpen

_

 

CRÈME BRÛLÉE  

Klassiek Frans ( koud geserveerd )

 

GASTRONOMISCH MENU

 

EEN CULINAIRE VERWENNERIJ VOOR FIJNPROEVERS!

 

TARTAAR VAN LANGOUSTINE

Met Ponzu gelakte Langoustine | Gelei van kreeft en Gember | Crème van Lavas | Kaviaar

Aanbevolen wijn: Sémillon en Sauvignon Blanc, Château Simon, Bordeaux

 

MARBRE VAN RIB-EYE 

Met Osseworst | Port Gelei | Ganzenlever Krullen  

Aanbevolen wijn: Pinot Blanc en Auxerrois, Bernard et Robert Schoffit, Elzas

 

 BOUILLABAISSE

 Vissoep uit Marseille, Rijk gevuld: Coquille, Mosselen, Kokkels, Rode Mul, Langoustine en Zeekraal

Aanbevolen wijn: Viosinho en Rabigato, Quinta de la Rosa, Douro

 

TARTIN VAN RODE UI

Delice de Bourgogne | Jus van Tijm

Aanbevolen: Bock Bier, Brouwerij Kwadrant, Arnhem

 

WILDE EEND  

Crème & Chips van Zoete Aardappel | Gevogelte Jus Gemonteerd met Eendenlever

Aanbevolen wijn: Negroamaro, Feudo Croce, Puglia

 

DUO VAN HERT

Gebraden Herten Filet | Saucijs met Herten Stoof | Rode Kool | Crème van Pastinaak | Chanterellen Stoofpeer | Spruiten | Wildjus met Laurier, Jeneverbes, Steranijs, Lavas

Aanbevolen Wijn: Merlot, Montlobre, Pays D’oc

 

NOUGATPARFAIT

Mango-IJs | Gebrand Eiwitschuim  | Gel van Mango | Crunch van Hazelnoot | Zeste van Limoen

Aanbevolen Wijn: Huxelrebe Beerenauslese, Dr. Hinkel, Rheinhessen

Bijpassende wijn per glas 7.75

 

 

3  Gangen 43.50 | 4  Gangen 49.50 | 5  Gangen 59.50    | 6 Gangen 69.50 | 7 Gangen 79.50

 

 

 

 

 

 

 

 

DESSERT

 

NOUGATPARFAIT 12.50

Mango-IJs | Gebrand Eiwitschuim | Gel van Mango | Crunch van Hazelnoot | Zeste van Limoen

_

 

CRÈME BRÛLÉE 11.50

Klassiek Frans ( koud gereserveerd )

_

 

GATEAU CHAUD 14.50

Warm Chocolade Taartje | Vanille-IJs | Gel van Espresso | Crème van Gezouten Mascarpone | Cremeaux van pure Chocolade | Schotsen van Hopjes   

_

 

KAASSOORTEN 15.-

Selectie van Kaas Affineur Michel van Tricht uit Antwerpen

 

COFFEES

 

IRISH COFFEE | FRENCH COFFEE | SPANISH COFFEE 8.-

Whisky | Cointreau | Likeur 43

Schrijf je hier in voor onze Watermolen nieuwsbrief!