Menukaart

Op Vrijdag en Zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.

 

WATERMOLEN MENU 58.50

 

VOORGERECHTEN

 

TARTE TATIN VAN RODE UI

Delice de Bourgogne | Stroop van Aceto Balsamico

 

OF

 

WILDPATÉ

Compote van Monegaskische Ui | Onze klassieker

 

HOOFDGERECHTEN

 

VOL AU VENT VAN PADDENSTOELEN

Diverse Bospaddenstoelen | Gebakken Eryngii | Saus Bearnaise

 

OF

 

KEMPER LANDHOEN | COQ AU VIN  

Gevogeltejus

 

NAGERECHTEN

 

PEER

Creme Anglaise met Poire Williams | Kaneel-IJs

 

OF

 

5 KAZEN

van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen

supplement 9.50

GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS

OOK VEGETARISCH TE BESTELLEN.

 

4 Gangen 69.50 | 5 Gangen 87.50 | 6 Gangen 97.50 | 7 Gangen 110.-

 

PALING | FOREL | KAVIAAR

Mousse van Gerookte Forel | Gerookte Zalm & Paling | Mierikswortel | Beurre Blanc met Tomasu

_

 

EEND

Terrine van gerookte Eendenborst | Rilette van Eend | Rode Port Gelei

_

 

SNOEKBAARS | AARDPEER

Gekonfijte Aardpeer | Saus van gerookte Paling 

_

 

COQUILLE | BLOEDWORST

Paddenstoelen Risotto | Truffeljus | Appel Compote

_

 

FAZANT

Romige Zuurkool | Riesling Saus | Spek | Schuim van Rookworst

_

 

DUO HERT

Gebraden Filet | Saucijs van Herten Stoof | Rode Kool | Stoofpeer | Wildsaus

_

 

CHOCOLADE

Valrhona Chocolade gevuld met Brownie | Schots Pure Chocolade Espresso IJs | Sinaasappelsaus

 

OF

 

5 KAZEN

van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen

supplement 9.50

 

Bijpassende wijn per glas 9.50

 

4 Gangen ZALM | EEND | HERT | DESSERT OF KAAS

5 Gangen ZALM | EEND | SNOEKBAARS | HERT | DESSERT OF KAAS

6 Gangen ZALM | EEND | SNOEKBAARS | FAZANT | HERT | DESSERT OF KAAS

7 Gangen ZALM | EEND | SNOEKBAARS | FAZANT | COQUILLE | HERT | DESSERT OF KAAS

VOORGERECHTEN À LA CARTE

 

OESTERS GEAY | Half Dozijn 28.50

Rode Wijnvinaigrette | Citroen

_

 

KREEFTEN BISQUE 19.50

Rouille

_

 

ESCARGOTS | Half Dozijn 19.50

Peterselie-Knoflookboter

_

 

CARPACCIO 22.50

Limousine Rund uit Pannerden | Truffelolie | Parmezaan

_

 

WILDPATÉ 19.50

Compote van Monegaskische Ui | Onze klassieker

_

 

WILDSOEP 17.50

Garnituur Bospaddestoelen | Gerookt Spek

_

 

COQUILLE | BLOEDWORST 24.50

Paddenstoelen Risotto | Truffeljus | Appel Compote

_

 

PALING | FOREL | KAVIAAR 23.50

Mousse van Gerookte Forel | Gerookte Zalm & Paling | Mierikswortel | Beurre Blanc met Tomasu

_

 

EEND 24.50

Terrine van gerookte Eendenborst | Rilette van Eend | Rode Port Gelei

_

 

TARTE TATIN VAN RODE UI 19.50

Delice de Bourgogne | Stroop van Aceto Balsamico

 

HOOFDGERECHTEN À LA CARTE

 

VIS VAN DE DAG 37.50

Wat de markt biedt

_

 

SNOEKBAARS | AARDPEER 34.50

Salade van gekonfijte aardpeer | Saus van gerookte Paling

_

 

TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 47.50

Limousine Rund uit Pannerden  

Bearnaise of Truffel jus of Kruidenboter

_

 

KEMPER LANDHOEN | COQ AU VIN 28.50  

Gevogeltejus

_

 

VOL AU VENT VAN PADDENSTOELEN 28.50

Diverse Bospaddenstoelen | Gebakken Eryngii | Saus Bearnaise

_

 

FAZANT 34.50

Romige Zuurkool | Riesling Saus | Spek | Schuim van Rookworst

_

 

DUO HERT 34.50

Gebraden Filet | Saucijs van Herten Stoof | Rode Kool | Stoofpeer | Wildsaus

_

 

TARTE TATIN VAN RODE UI 29.50

Delice de Bourgogne | Stroop van Aceto Balsamico

 

Bij onze hoofdgerechten serveren wij aardappel gratin & rauwkost.

Verse friet met huisgemaakte mayonaise 5.50

Op vrijdag en zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.

 

NAGERECHTEN

 

6 KAZEN 19.50

van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen

 

Grahams Port Proeverij Tawny

10, 20, 30 Years 15.-

20, 30, 40 Years 21.-

_

 

CHOCOLADE 17.50

Valrhona Chocolade gevuld met Brownie | Schots Pure Chocolade Espresso IJs | Sinaasappelsaus

_

 

PEER 16.50

Creme Anglaise met Poire Williams | Kaneel-IJs

_

 

CRÈME BRÛLÉE 12.50

Klassiek

 

Schrijf je hier in voor onze Watermolen nieuwsbrief!