Menukaart

Op Vrijdag en Zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.

 

BIB-Gourmand menu 57.50              

Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

 

VOORGERECHTEN

BURRATA UIT ZEVENAAR | TOMAAT

Crème van Basilicum | Crunch van Pijnboompitten met Za’atar | Gazpacho | Jalapeño

 

OF

 

EEKHOORNTJESBROOD SOEP 

Paddenstoelen Garnituur

 

HOOFDGERECHTEN

BEREIDINGEN VAN PREI

 Mosterd-Mousseline | Schuim van Beurre Noisette | Kappertjes 

 

OF

 

TAMME EENDENBORST

Krokant Gebraden | Crème van Zoete Aardappel | Voorjaarsgroenten | Eigen Jus

 

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE

 Chocolade | Slagroom | Vanille IJs

OF

6 KAZEN

Van Het Kaasatelier

supplement 6.50

GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS

OOK VEGETARISCH TE BESTELLEN.

 

4 Gangen 69.50 | 5 Gangen 82.50 | 6 Gangen 92.50 | 7 Gangen 105.-

 

DUNGESNEDEN COQUILLE | SALADE KREEFT

 Avocado | Granny Smith Appel | Schuim van Cocktailsaus

_

 

VITELLO TONNATO

Rouleau Gebraden Kalfsfilet | Crème van Tonijn | Furikake

_

 

LANGOUSTINE

Tartaar | Gebakken | Langoustine Bisque | Kaviaar

_

 

 TOMATEN RISOTTO

Burrata uit Zevenaar | Groene Asperges | Basilicum | Antiboise van Tomaat

_

 

RAVIOLI OSSOBUCO

Zacht Gegaarde Kalfsstoof | Gremolata | Parmezaanse Kaas

_

 

DUO LAM

Gebraden Filet | Zacht Gegaarde Stoof | Seizoens Groenten | Eigen Jus

_

 

CREMA CATALANA

Diverse Soorten Meloen | Gel van Basilicum | Meloen Sorbet IJs

 

OF

 

6 KAZEN

Van Het Kaasatelier

supplement 6.50

 

Bijpassende wijn per glas 8.95

 

4 Gangen COQUILLE | VITELLO | LAM | DESSERT OF KAAS

5 Gangen COQUILLE | VITELLO | LANGOUSTINE | LAM | DESSERT OF KAAS

6 Gangen COQUILLE | VITELLO | LANGOUSTINE | RAVIOLI | LAM | DESSERT OF KAAS

7 Gangen COQUILLE | VITELLO | LANGOUSTINE | RISOTTO | RAVIOLI | LAM | DESSERT OF KAAS

VOORGERECHTEN À LA CARTE

 

OESTERS GEAY | Half Dozijn 28.50

Rode Wijnvinaigrette | Citroen

_

 

KREEFTEN BISQUE 18.50

Rouille

_

 

ESCARGOTS | Half Dozijn 19.50

Peterselie-Knoflookboter

_

 

CARPACCIO 22.50

Limousine Rund uit Pannerden | Truffelolie | Parmezaan

_

 

STEAK TARTARE OP OOSTERSE WIJZE 24.50  Limousine Rund uit Pannerden | Wasabi | Ponzu | Nori | Crème van Avocado

_

 

PADDENSTOELEN TARTAAR 19.50

Crumble van Krokant Zeewier | Crème van Wasabi | Ponzu

_

 

DUNGESNEDEN COQUILLE | SALADE KREEFT 26.50

 Avocado | Granny Smith Appel | Schuim van Cocktailsaus

_

 

VITELLO TONNATO 22.50

Rouleau Gebraden Kalfsfilet | Crème van Tonijn | Furikake

_

 

LANGOUSTINE 26.50

Tartaar | Gebakken | Langoustine Bisque | Kaviaar

_

 

BURRATA UIT ZEVENAAR | TOMAAT 18.50

Crème van Basilicum | Crunch van Pijnboompitten met Za’atar | Gazpacho | Jalapeño

_

 

EEKHOORNTJESBROOD SOEP 16.50

Paddenstoelen Garnituur

 

HOOFDGERECHTEN À LA CARTE

VIS VAN DE DAG 36.50

Dagelijkse verse aanvoer van wat de markt biedt.

_

 

TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 43.50

Limousine Rund uit Pannerden

Keuze: Pepersaus of Gorgonzolasaus of Kruidenboter

_

 

TAMME EENDENBORST 32.50

Krokant Gebraden | Crème van Zoete Aardappel | Voorjaarsgroenten | Eigen Jus

_

 

TOMATEN RISOTTO 29.50

Burrata uit Zevenaar | Groene Asperges | Basilicum | Antiboise van Tomaat

_

 

RAVIOLI OSSOBUCO 32.50

Zacht Gegaarde Kalfsstoof | Gremolata | Parmezaanse Kaas

_

 

DUO LAM 39.50

Gebraden Filet | Zacht Gegaarde Stoof | Seizoens Groenten | Eigen Jus

_

 

BEREIDINGEN VAN PREI 29.50

 Mosterd-Mousseline | Schuim van Beurre Noisette | Kappertjes 

_

 

STEAK TARTARE OP OOSTERSE WIJZE 34.50

 Limousine Rund uit Pannerden | Wasabi | Ponzu | Nori | Crème van Avocado

NAGERECHTEN

6 KAZEN 19.50

Van Het Kaasatelier

Grahams Portproeverij Tawny

10, 20, 30 Years 15.-

20, 30, 40 Years 21.-

_

 

CREMA CATALANA 13.50

Diverse Soorten Meloen | Gel van Basilicum | Meloen Sorbet IJs

_

 

ROODFRUIT | YOGHURT 13.50

Yoghurt Bavarois | Aardbei | Framboos | Rabarber Gel | Limoncello IJs

_

 

DAME BLANCHE 13.50

 Chocolade | Slagroom | Vanille IJs

Bij onze hoofdgerechten serveren wij aardappel garnituur & rauwkost.

Verse friet met huisgemaakte mayonaise 5.50 

Op vrijdag en zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.

 

Schrijf je hier in voor onze Watermolen nieuwsbrief!