Menukaart
3-GANGEN MENU 39.-
Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
VOORGERECHTEN
GEITENKAAS | RODE BIET
Mousse van Geitenkaas | Gel van Rode Biet | Gepofte Rode Biet met Zoethout
_
PATÉ VAN KWARTEL
Crème van Abrikoos
HOOFDGERECHTEN
GEROOSTERDE SPITSKOOL
Met Miso | Tartaar Gepofte Aubergine met Vadouvan | Kaantjes | Bearnaise Saus
_
GEBRADEN PARELHOEN
Met Coq au Vin | Mousseline | Gevogelte Jus
NAGERECHTEN
4 KAASSOORTEN
Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen
_
CRÈME BRÛLÉE
Klassiek koud geserveerd
GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS
3 Gangen 43.50 | 4 Gangen 53.50 | 5 Gangen 63.50 | 6 Gangen 73.50 | 7 Gangen 83.50
CEVICHE VAN COQUILLE | SALADE KING KRAB
Gerookte Paling | Mierikswortel | Crème van Avocado | Kaviaar
-
VITELLO TONNATO
Gebraden Kalfslende | Mousse van Tonijn | Kapperappeltjes
-
HEILBOT | ZALM
Scheermes | Antiboise | Tom Kha Kai Saus
-
KNOLSELDERIJ VAN DE BBQ
Truffel Saus
-
RAVIOLI MET OSSOBUCO
Parmezaanse Kaas | Tomatensaus
-
DUO VAN REE
Crème van Knolselderij | Rode Biet | Gedopte Doperwten | Tuinbonen | Bieten Jus
-
AARDBEIEN
Mousse van Aardbeien | Gel van Verveine | Meringue | Aardbeien Sorbet IJs
OF
4 KAASSOORTEN
Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen
Bijpassende wijn per glas 8.75
3 Gangen CEVICHE | REE | AARDBEIEN OF KAAS
4 Gangen CEVICHE | HEILBOT | REE | AARDBEIEN OF KAAS
5 Gangen CEVICHE | VITELLO | HEILBOT | REE | AARDBEIEN OF KAAS
6 Gangen CEVICHE | VITELLO | HEILBOT | RAVIOLI | REE | AARDBEIEN OF KAAS
7 Gangen CEVICHE | VITELLO | HEILBOT | KNOLSELDERIJ | RAVIOLI | REE | AARDBEIEN OF KAAS
VOORGERECHTEN ‘ONZE’ KLASSIEKERS
OESTERS ’LA RESERVÉ’ | OLÉRON 22.50
Rode Wijnvinaigrette | Citroen | 6 Stuks
_
COCKTAIL VAN HOLLANDSE GARNALEN 19.50
Cocktailsaus | Toast
_
KREEFTEN BISQUE 14.50
Rouille | Garnituur Gamba | Knoflookbrood
_
ESCARGOTS | Half Dozijn 17.50 | Dozijn 28.50
In het Huisje | Peterselie-Knoflookboter
_
CARPACCIO 15.50
Limousine Rund uit Pannerden ( Streek Product ) | Truffelolie | Parmezaan
Supplement: Ganzenleverkrullen 8,50
_
STEAK TARTARE 17.50
Limousine Rund uit Pannerden ( Streek Product ) | Little Gemsla, Bacondressing
_
FOIE GRAS 22.50
Gebakken | Brioche | Appelstroopsaus
_
PATÉ VAN KWARTEL 15.50
Crème van Abrikoos
_
GEITENKAAS | RODE BIET 15.50
Mousse van Geitenkaas | Gel van Rode Biet | Gepofte Rode Biet met Zoethout
HOOFDGERECHTEN
TARTE TATIN VAN RODE UI 24.50
Delice de Bourgogne | Aceto Balsamico
_
BOUILLABAISSE 36.50
Kreeft | Mossel | Gamba | Coquille | Zeegroenten | Saus Bouillabaisse
_
TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 37.50
Limousine Rund uit Pannerden ( Streek Product ) Keuze: Pepersaus of Gorgonzolasaus
_
GEROOSTERDE SPITSKOOL 24.50
Miso | Tartaar Gepofte Aubergine met Vadouvan | Kaantjes | Bearnaise Saus
_
GEBRADEN PARELHOEN 29.50
Met Coq au Vin | Mousseline | Gevogelte Jus
De bovenstaande gerechten zijn niet in te passen in de menu’s.
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE 9.50
Klassiek koud geserveerd
_
AARDBEIEN 12.50
Mousse van Aardbeien | Gel van Verveine | Meringue | Aardbeien Sorbet IJs
_
KAASSOORTEN 17.50
Selectie van Kaas Affineur Michel van Tricht uit Antwerpen