Menukaart

BIB GOURMAND MENU

3-GANGEN MENU 48.50

Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

 

VOORGERECHTEN

GEROOSTERDE PAPRIKA SOEP

Harissa | Feta | Croutons | Munt Olie

OF

EENDENHAM & GEVOGELTE MOUSSE

Monegaskische Ui

 

HOOFDGERECHTEN

 TOMATEN RISOTTO

Burrata uit Zevenaar | Groene & Witte Asperges | Basilicum Gremolata | Taggiasche Olijf | Sherry Tomaat

OF

PARELHOEN

Bourgondische Wijze | Saus Epoisse

 

NAGERECHT

DAME BLANCHE

Slagroom | Chocolade Schotsen | Chocolade Saus | Vanille IJs

OF

KAZEN

Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen en het Kaasatelier

supplement 6.50

 

Bib-Gourmand Menu 48.50              

Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

 

VOORGERECHTEN

 

GEROOSTERDE PAPRIKA SOEP

Harissa | Feta | Croutons | Munt Olie

OF

 

EENDENHAM & GEVOGELTE MOUSSE

Monegaskische Ui

 

HOOFDGERECHTEN

 

TOMATEN RISOTTO

Burrata uit Zevenaar | Groene & Witte Asperges | Basilicum Gremolata | Taggiasche Olijf | Sherry Tomaat

 

OF

 

PARELHOEN

Bourgondische Wijze | Saus Epoisse

 

NAGERECHT

 

DAME BLANCHE

Slagroom | Chocolade Schotsen | Chocolade Saus | Vanille IJs

 

OF

 

KAZEN

Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen en het Kaasatelier

supplement 6.50

 

 

GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS

 

 

3 Gangen 52.50 | 4 Gangen 65 | 5 Gangen 75 | 6 Gangen 85 | 7 Gangen 95

 

 

COQUILLE | GAMBA

Ceviche van Coquille | Tartaar van Gamba | Granny Smith Appel | Kaviaar

-

 

STEAK TARTARE

    Streek Product | Limousine Rund uit Pannerden | Avocado Crème | Nori | Vinaigrette van Ponzu

 

-

 

ASPERGE SOEP | TRUFFEL

Kwartelei | Truffel Crème | Asperges

 

-

 

KABELJAUW

Zeekraal | Venkel | Beurre Blanc

 

-

 

OSSOBUCO à là MILANESE

   Saffraan Risotto

 

-

 

DUO VAN LAM | ASPERGES

Filet | Stoof | Doperwt | Tuinboon | Lamsjus

 

-

 

ROODFRUIT | MERINGUE

Aardbeien & Frambozen van Kwekerij Wilting uit Loo | Hangop | Passievrucht | Aardbeien Sorbet IJs

OF

KAZEN

Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen en het Kaasatelier

supplement 6.50

 

Bijpassende wijn per glas 8.75

 

3 Gangen COQUILLE | LAM | ROODFRUIT

4 Gangen COQUILLE | KABELJAUW | LAM | ROODFRUIT

5 Gangen COQUILLE | ASPERGE SOEP | KABELJAUW | LAM | ROODFRUIT

6 Gangen COQUILLE | STEAK | ASPERGE SOEP | KABELJAUW | LAM | ROODFRUIT

7 Gangen COQUILLE | STEAK | ASPERGE SOEP | KABELJAUW | OSSOBUCO | LAM | ROODFRUIT

 

Indien gewenst vraag naar onze allergenen kaart

 

VOORGERECHTEN À LA CARTE

 

OESTERS ‘GEAY’ | NORMANDIË 6 stuks 28.50

Rode Wijnvinaigrette | Citroen

_

 

ASPERGE SOEP | TRUFFEL 17.50

Kwartelei | Truffel Crème | Asperges

_

 

 GEROOSTERDE PAPRIKA SOEP 14.50

Harissa | Feta | Croutons | Munt Olie

_

 

ASPERGES TERIYAKI 22.50

Groene & Witte Asperges | Zwarte Sesam | Teriyaki Saus

_

 

COQUILLE | GAMBA 24.50

Ceviche van Coquille | Tartaar van Gamba | Granny Smith Appel | Kaviaar

_

 

KREEFTEN BISQUE 18.50

Knoflookbrood | Rouille | Garnituur Gamba

_

 

ESCARGOTS 6 St. 19.50

Peterselie-Knoflook Roomboter

_

 

EENDENHAM & GEVOGELTE MOUSSE 22.50

Monegaskische Ui

_

 

STEAK TARTARE 22.50

    Streek Product | Limousine Rund uit Pannerden | Avocado Crème | Nori | Vinaigrette van Ponzu

_

 

CARPACCIO 18.50

Biologisch Streekproduct | Limousine Rund uit Pannerden | Truffelolie | Parmezaan

Supplement: Truffel of Foie Gras Krullen 9.50

 

HOOFDGERECHTEN À LA CARTE

TOMATEN RISOTTO 32.50

Burrata uit Zevenaar | Groene & Witte Asperges | Basilicum Gremolata | Taggiasche Olijf | Sherry Tomaat

_

ASPERGES TERIYAKI 32.50

Groene & Witte Asperges | Zwarte Sesam | Teriyaki Saus

_

SCHOTSE ZALM UIT ONZE ROOKOVEN | ASPERGES 34.50

Kriel Aardappeltjes | Saus Hollandaise

_

KABELJAUW 34.50

Zeekraal | Beurre Blanc

_

STEAK TARTARE 34.50

Streek Product | Limousine Rund uit Pannerden

Avocado Crème | Nori | Vinaigrette van Ponzu

_

PARELHOEN 29.50

Bourgondische Wijze | Saus Epoisse

_

DUO VAN LAM | ASPERGES 36.50

Filet | Stoof | Doperwt | Tuinboon | Lamsjus

_

OSSOBUCO à là MILANESE 32.50

Saffraan Risotto

_

TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 38.50

Streek Product | Limousine Rund uit Pannerden       

Keuze: Pepersaus of Gorgonzolasaus

_

ASPERGES FLAMANDE 32.50

Biologische Livar Ham | Ei | Kriel Aardappeltjes | Boterjus

 

Op vrijdag en zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.

 

Nagerechten

KAZEN 19.50

Van Kaasaffineur Michel van Tricht uit Antwerpen en het Kaasatelier

_

DAME BLANCHE 13.50

Slagroom | Chocolade Schotsen | Chocolade Saus | Vanille IJs

_

ROODFRUIT | MERINGUE 13.50

Aardbeien & Frambozen van Kwekerij Wilting uit Loo | Aardbeien Sorbet IJs

_

BLOEDSINAASAPPEL | HONING 13.50

Mousse van Honing | Granite van Bloedsinaasappel | Dragon | Tuille

Schrijf je hier in voor onze Watermolen nieuwsbrief!