Kazen Michel van Tricht

Kaasplateau van Michiel van Tricht uit Antwerpen.


Bekend en befaamd in de gastronomie in België en Nederland.


Geprezen om zijn kazen die hij voornamelijk zelf affineert. Het bedrijf bestaat al 50 jaar en wij werken als Restaurant de Watermolen al 20 jaar samen met kaasaffineur van Tricht. De perfectie en passie van Michel van Tricht, proeft u gegarandeerd terug in zijn kazen. Bestel nu. Dit is een must voor kaasliefhebbers - Voor 2 Personen € 24.50 heerlijk bij de borrel of als dessert.

Pavé Cendré

Franse geaste rauwmelkse geitenkaas. Afkomstig uit de regio Nouvelle-Aquitaine

Blankaart

Variant van de Keiemse Witte, Gemaakt in Keiem, vlakbij Dikmuide uit biologische rauwe koemelk. Het is een zeer zachtsmakende kaas met de krijtachtige structuur van een Chaource.

Comte Fort St. Antoine Reservation

Deze Comte werd gerijpt in een oud militair fort op 1100m hoogte waar de temperatuur en de vochtigheid constant zijn en perfect om de kazen in te rijpen. De natuurlijke flora in dit fort zorgt ook voor de unieke smaak van deze kazen. De koeien grazen in de Alpen en eten de rijke flora die een superkwaliteit melk geeft.

Bleu des Causses

Blauwschimmel van gepasteuriseerde koemelk uit het departement L’ Aveyron.

Petit Gros Lorrai

Rauwmelkse roodbacteriekaas uit koemelk Afkomstig uit de Franse Lorraine-regio.

Exclusieve Noten Mix

Verschillende soorten gedroogd fruit en noten.

Geselecteerd door Michel van Tricht.